Overzicht genomineerden Koning Willem I prijs

7 mei 2012

Overzicht genomineerden Koning Willem I prijs

De genomineerden van de Koning Willem 1 Prijs 2012 zijn op 3 april 2012 bekend gemaakt. Ze ontvingen persoonlijk de oorkonde die bij de nominatie hoort. Zie de informatie en de foto's hieronder. Klik hier voor het persbericht.

Categorie Grootbedrijf

VDL Groep B.V. uit Eindhoven is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De nominatie is persoonlijk overhandigd door de secretaris van de Koning Willem I Stichting, Drs. Gert van der Houwen M.Sc.


Wim Maathuis (lid van de hoofddirectie VDL Groep) en Gert van der Houwen

FEI Electron Optics B.V. uit Eindhoven is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De nominatie is persoonlijk overhandigd door de secretaris van de Koning Willem I Stichting, Drs. Gert van der Houwen M.Sc.


Eugene Kaerts (Vice-President Finance), Gerrit van der Beek (Vice President Corporate Technology) en Gert van der Houwen

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. uit Papendrecht is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De nominatie is persoonlijk overhandigd door de secretaris van de Koning Willem I Stichting, Drs. Gert van der Houwen M.Sc.

Peter Berdowski (Bestuursvoorzitter Koninklijke Boskalis Westminster N.V.)


Categorie MKB

DEMCON Holding B.V. uit Oldenzaal is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs.  De nominatie is persoonlijk overhandigd door de secretaris van de Koning Willem I Stichting, Drs. Gert van der Houwen M.Sc.

Dennis Schipper (directeur) en Gert van der Houwen

Vencomatic B.V. uit Eersel is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De nominatie is persoonlijk overhandigd door de secretaris van de Koning Willem I Stichting, Drs. Gert van der Houwen M.Sc.


Lotte van de Ven (Innovation & Sales Manager) en Gert van der Houwen

Bollegraaf Recycling Machinery uit Appingendam is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De nominatie is persoonlijk overhandigd door Bernard Wientjes (bestuurslid Koning Willem I Stichting) en Bert van der Haar, lid van de regionale selectiecommissie Noord Koning Willem I Stichting.


Heiman Bollegraaf (president Bollegraaf Recycling Machinery), Bernard Wientjes en Bert van der Haar

Categorie Duurzaam Ondernemerschap

(De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap)

Norm-teq bv uit Hengelo is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.  De nominatie is persoonlijk overhandigd door de juryvoorzitter van de Koning Willem I Plaquette, Anne-Marie Rakhorst.

Harrie Evers (directeur) en Anne-Marie Rakhorst

InterfaceFLOR uit Scherpenzeel is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.  De nominatie is persoonlijk overhandigd door de juryvoorzitter van de Koning Willem I Plaquette, Anne-Marie Rakhorst.


Kristel Verwimp (Country Manager Benelux) en Anne-Marie Rakhorst

Van Houtum B.V. uit Swalmen is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.  De nominatie is persoonlijk overhandigd door de juryvoorzitter van de Koning Willem I Plaquette, Anne-Marie Rakhorst.


Nick op den Buijsch (Concept Manager MVO) en Anne-Marie Rakhorst


[foto's: Maarten Huisman en Jasper Lensselink]