Groei door export - RCT Rivierenland

 

http://www.youtube.com/watch?v=C3-ycBTV9T0

http://www.youtube.com/watch?v=HkroouW0Qn4

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inspiratieontbijt donderdag 29-08-2013

Komt u ook donderdagochtend 29-08-2013 naar ons alweer 7e inspiratieontbijt op het Fruitpark te Ochten. Een frisse start van de dag met collega ondernemers uit Rivierenland om u op te laden en geïnspireerd te worden? Verbinden daar gaat het om en onderlinge uitwisselingen waardoor nieuwe inzichten ontstaan!

THEMA > GROEI DOOR EXPORT

Internet is bij uitstek een middel om uw exportambities verder kracht bij te zetten. Dave Nijssen van Kleyn Trucks kan als geen ander alle ins & outs vertellen hoe Kleyn Trucks internet inzet om orders vanuit de hele wereld te ontvangen. Paraguay, Nigeria, Ghana, Bolivia, Roemenië zijn maar enkele landen die genoemd kunnen worden. Op kantoor worden 17! talen gesproken, er wordt gewerkt met een Webshop, Facebook, Pinterest, Twitter.... Geert Nijkamp, schrijver van het boek "De invloed van internet op de Nederlandse export", zal hierna zijn tips en ervaringen met u delen. Kortom een geweldig programma. Wilt u ook geïnspireerd worden rondom het thema export en ook anderen inspireren, dan bent u van harte welkom. Een gratis ontbijt met heerlijke, huisgemaakte, Betuwse lekkernijen.

Verbinden, daar draait het om bij RCT Rivierenland. Onze ervaring leert dat door onderlinge uitwisselingen verrassende nieuwe inzichten ontstaan!

Programma
7.30 - 8.00 uur
Ontvangst
8.00 - 8.20 uur
Dave Nijssen, directeur van Kleyn Trucks vertelt over zijn exportervaringen en op welke wijze internet kan worden ingezet om verdere groei te realiseren.
8.20 - 8.50 uur
Geert Nijkamp, gepassioneerd spreker over internationalisering, export & internet, laat zien dat internet grote kansen kan bieden.
9.00 - 9.30 uur
Netwerken, ervaringen delen, en tips opdoen voor de export naar diverse landen.

- See more at: http://www.rct-rivierenland.nl/blog/Inspiratieontbijt+donderdag+29-08-2013#sthash.iWBLItCv.dpuf