SPREKER OPLEIDING

SPREKER OPLEIDING

besite

Wil je ook spreker worden? Laat je dan inspireren door mijn opleiding!

Spreken is één van de leukste dingen om te doen. Het inspireren van je toehoorders en (soms) met hen interactief van gedachten wisselen, levert voor jezelf enorm veel energie op.

Vanaf 1998 heb ik tientallen voordrachten mogen geven op congressen, seminars, voor directies van bedrijven etc.

Ik verzorg een spreker opleiding die zich kenmerkt door een zeer praktische inhoud en to the point acties. Met maximaal 4 anderen die de opleiding spreker volgen, werk je aan je eigen maatwerk spreker opleiding. Dat betekent dat ik je meteen begeleid op een praktisch spreker opleidingspad om snel ervaring op te kunnen doen.

We zullen onder andere aandacht besteden aan:

-Lezing, workshop of interactieve kennissessie
-Waarom wil je een spreker zijn?
-Wat maakt een spreker een goede spreker?
-Strategie om een goede spreker te worden.
-Welke vaardigheden heb je nodig?
-Op welk event ga je spreken?
-Inhoud van een lezing.
-Voor wie is de lezing bedoeld?
-Prijs van je lezing.
-Hulpmiddelen, presentatiemateriaal, kleding.
-Hoe bouw je referenties op?
-Het schrijven van artikelen of een boek.
-Acquisitie voor lezingen.
-Lezingen en Social Media.
-Hoe ga je om met reacties/beoordelingen?

Wil je ook de spreker opleiding volgen? Stuur mij dan svp een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarom je dat wilt en nodig mij alvast uit voor LinkedIn zodat ik je profiel kan bekijken.

Maar ook als je gewoon een vraag hebt, kun je me gerust mailen of bellen.

http://www.youtube.com/watch?v=BZjx95Cwaww

Wat zeggen anderen?

geert nijkamp internet marketing spreker"Ook in het geval van mijn 'uitstekende' waardering wil ik graag opmerken dat Geert Nijkamp een uniek goede inleider is, die met veel praktijkervaring en heel begrijpelijk hele goede dingen vertelt! Hulde, hou deze man alsjeblieft vast voor dit thema. .... want hij brengt vele mensen kennelijk tot inzichten die ze tot dan niet hadden gekregen en waar wel veel behoefte aan bestaat!"

De lezing was zeer concreet en erg waardevol voor de ondernemers.

Dank voor een uiterst interessante lezing afgelopen vrijdag. Het was een boeiende middag. Ik denk dat de leden de middag ook zeer hebben gewaardeerd. Met name de keuze om één lidbedrijf te bespreken maakte het verhaal herkenbaar voor eenieder en veel minder theoretisch.

"Recent heb ik in Duiven je presentatie bijgewoond. Ik moet zeggen; verfrissend, duidelijk, enthousiast en juiste niveau. Zeer verhelderend."

"P.S. er waren zeer veel positieve reacties!"

"De lezing van jou enkele maanden geleden was toch een eye opener voor mij, had ik niet verwacht, nog bedankt daarvoor."

"Je hebt me op het goede spoor gezet."

"Hartelijk dank voor je e-mail en voor de workshop van vorige week. Ik vond het erg interessant en denk dat we er veel aan zullen hebben. Ook bedankt voor de tip over onze "oude" website. Er wordt op dit moment aan gewerkt. Als ik nog vragen heb zal ik zeker contact met je opnemen."

"Nogmaals, vrijdag was razend interessant en leerzaam tegelijk. Ik denk dat wij hier zeker profijt van zullen hebben. We zullen het in ieder geval gaan monitoren en ik zal er uiteraard hard mee aan de slag gaan de komende tijd. De daarvoor benodigde motivatie heb je vrijdag zeker over kunnen brengen. Nogmaals bedankt daarvoor!"

"Positieve uitstraling, enthousiast, maakt persoonlijk contact, goed voorbereid"

"Geert brengt het prima, weet de groep te boeien en haakt in op bedrijfsvoorbeelden"

http://www.youtube.com/watch?v=GNm7XjEgTME

http://www.youtube.com/watch?v=_h6N7hQMcck

http://www.youtube.com/watch?v=C3-ycBTV9T0

SPREKER OPLEIDING