Postennetwerk belangrijk voor groei in export - ondersteuning bij beurs Pacific 2013 Sydney

Pacific International Maritime Exposition
Dit jaar valt de beurs/conferentie Pacific 2013 samen met de ‘International Fleet Review’. Een bijzonder evenement, waarbij herdacht wordt dat 100 jaar geleden de eerste Royal Australian Navy’s Fleet in Sydney binnenvoer. Voor deze herdenking zullen naar verwachting 40 oorlogsschepen en 12 tall ships uit verschillende landen naar Sydney afreizen. Naar verwachting zal de beurs/conferentie hierdoor extra publiek trekken uit zowel Australië als de internationale markt. Klik hier voor meer informatie.

De markt
Oceanië en Azië kennen een grote vraag naar maritieme producten en diensten, aangewakkerd door de grote economische groei en technologische ontwikkelingen die in de regio plaatsvinden. Australië neemt een belangrijke strategische positie in omdat het land een brug slaat tussen Oceanië en de Indische Oceaan. Daarbij is Australië een belangrijk handelsland met een hoog ontwikkelde economie. De beurs biedt een unieke kans voor Nederlandse bedrijven opererend in de maritieme sector en scheepvaart wereldwijd om aan de Australische en internationale markt hun producten te laten zien en hun kennis te promoten. Tevens is er de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen op het gebied van design, maritieme architectuur, engineering, wetenschap en technologie te volgen.

Interesse in beursdeelname aan Pacific 2013?
Bent u geïnteresseerd in beursdeelname aan Pacific 2013? Geef het door aan de ambassade in Sydney. Zij willen graag assisteren bij een eventuele collectieve beursdeelname waarbij de kosten van een stand door de participerende bedrijven gedeeld kunnen worden. Voor specifieke vragen en/of wensen, of indien de Ambassade anderszins van dienst kan zijn, kunnen geïnteresseerde bedrijven contact opnemen met de economische afdeling van de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Canberra. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Lilian Mellink via T: +61 2 6220 9406 of Merel Jansen via T: +61 2 6220 9410.